Sign in to follow this  

Intrykk etter prøvekjøring av VW e-up

Recommended Posts

VG har prøvekjørt den elektriske utgaven av VWs småbil, og den kommer usedvalig godt ut, jfr artikkelen.

 

De skriver bl.a.: Volkswagen er sent ute i elbilmarkedet, men med denne minibilen har de allerede lagt seg i førersetet! Hvorfor? Jo, fordi den er så brukervennlig sammenlignet med de fleste andre elbiler.

 

Jeg har ikke prøvd bilen enda, med erfaring fra en Think noen år tenkte jeg å gå opp en størrelse, kanskje til E-Golfen som kommer til sommeren.

 

Er det noen her som har prøvd e-up og har noe å fortelle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke kjørt den personlig ennå, men var å kikket på den som Aktiv Auto i Hokksund har fått inn. Og de sa den var som å kjøre en vanlig Up, bare med mer respons... Ellers er den jo forholdsvis lik en vanlig Up plassmessig, men den er kulere utvendig med de nye led stripene foran og bak i fangerene :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilen er ti ganger bedre å kjøre enn vanlig up. Vanlig up er ganske død men denne er det mye futt i. utrolig morsom bil og med en aks fra 0-60 som er raskere enn nye golf gti så sparker den fra seg. Også takket være batteri pakka som er montert lavt nede så får den et helt annet tyngdepunkt som gjør den litt mere sportslig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg prøvde e-up i helga morsom bil og kjøre forsovidt, morsommere og kjøre en standard up vertfall, som sagt over 0-60kmt føles den sprek men etter 60kmt er det ikke bøtter med power men det er jo heller ikke poenge med bilen, mest beregna til by kjøring,,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå er bilen testet av den meget erfarne bilføreren Øyvind Lunde (for artikkelen klikk HER) , han har hatt elbil som jobbebil i snart 20 år, kjørte bl.a. en Think nærmere 300.000 km med bare vanlig servicer. Han skriver at E-up er det beste man kan kjøpe,

 

"Alt i alt må jeg vel si at e-up!, til den aktuelle prisen, må være det beste kjøpet pr. dato - om fornuften rår og fire seter med et beskjedent bagasjerom er tilstrekkelig."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.