FunRun #25 2014 Volkswagen Autoclub Mjøsa

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle skrive litt her om våres vinterarrangement i Volkswagen Autoclub Mjøsa (VWACM), da det alltid er moro med flere deltagere.

 

Vi arrangerer hvert år et vinterrebusløp i hovedsak for oss som liker å fryse i gamle folkevogner, men under dette arrangementet er det ingen krav om å kjøre gammelt luftkjølt. Vi godtar også nyere biler å delta også, både Volkswagen og Audi. Det er heller ingen krav til noe form for medlemskap. Så lenge man har godt humør og kjører Ny eller gammel Volkswagen/Audi så er du velkommen til å delta. I 2013 hadde vi deltakere i boble som kom fra både Bergen og Voss.

 

Litt kort beskrivelse av rebusløpet. Ved start så mottar alle deltagende biler et rebushefte med vei beskrivelser til forskjellige poster. Postene følger man 1 - ferdig. Men disse vei beskrivelsene er ikke ''rett frem'' her må man løse feks ordspill, telle x antall avkjøringer eller bemerke seg ''uvanlige'' ting langs veien for å finne frem dit man skal. Når man kommer frem til en post, så vill man få en oppgave eller utfordring å løse. Dette kan være fysiske ting som hinderløype, kjøre akebrett, sette opp telt med polvotter eller teoretiske spørsmål og hjernetrim. Det blir tildelt poeng for hvor bra oppgaven blir utført Kjørerutene som ofte er lagt opp, går langs bakveier og landveier i tillegg til noe motorvei og sentralt. Veiene utfordrer også til tider ''kjøregenskapene'' : rolleyes Ved målgang er det muligheter for noe å spise, samt premieutdeling. Her er det premiering i blant annet rebusen genrelt, mest uheldige, kaldeste bil, beste utkledning, beste team navn +++. Målgang er alltid hemmelig, da dette er en del av rebusen. Løpet kjøres i nye områder rundt mjøsa vært år, og i år går starten fra der hvor mål var i fjor. Dette var på kroa på Rudshøgda.

Kjempe morro, og håper mange ønsker å bli med på dette.

 

Generelt:

 

Lørdag 4.januar 2014 starter det hele og starten er som vanlig der målgang var i 2013, altså på kroa på Rudshøgda. Målgang er også i år hemmelig. Eksakt tidspunkt og priser vil vi komme tilbake til! Start kl11.00 og 100kr pr.person.

 

Siden det var så stor suksess med AfterFun i fjor, har vi valgt å fortsette med dette :) Partyet blir på Ottestad samfunnshus (Hamar, Hedmark), så de som må ordne overnatting kan gjøre det i Hamar området, og til andre: skaff sjåfører og eventuelt barnevakt, og bli med på en heldag med FUN : vinke :

 

Let´s have som fun.. at FUN RUN #25 : rock :

 

Oppdaterer forløpende når ting blir fastsatt med tidspunkt +++

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noe bilder fra andre FunRun's som er arrangert. Golf mk1 cabben har jeg kjørt 2år på rad med caben nede. I 2014 kjøre man 90 quattro. Eksempel på kostymer og strikkhopp. :)

strikkhopp.jpg

buss sladd.jpg

golf cab.jpg

kaldt.jpg

kostyme.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette så jo veldig morro ut :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

008.jpg

IMG_1777.jpg

 

 

Morro,kaldt og spennende!

IMG_1745.jpg

IMG_1750.jpg

005.jpg

IMG_1742.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da har vi funnet ut litt mer i arr-komiteen. Start går fra rudshøgda kro Kl 11.00 og dette koster 100kr pr.person. Det er muligheter for å kjøpe seg mat ved målgang og for de som ønsker å delta på festen etterpå, så dekker startavgiften inngang her også. Håper mange kommer, og er det noen spørsmål så si ifra. Dette skal bli MORRO :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nærmer seg nå, men ser desverre ut til at det bli dårlig med snø...:o

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.