Sign in to follow this  

Info vedr. lokallagsaktiviteter i disse korona-tider!

Recommended Posts

Hei!

 

Tenkte å gå ut med litt info til dere rundt hva vi i lokallagsstyret i Haugesund har besluttet å gjøre i disse koronatider. 

 

I hht. myndighetenes anbefaling så skal det ikke avholdes arrangement/samlinger med mer enn 5 personer nå. Dette betyr dessverre at vi må stoppe all aktivitet på ubestemt tid fremover. Vi har allerede avlyst Vestlandstreffet. Dette er vi ikke alene om ifølge NMK Haugaland, så er vi langt i fra den første arrangøren som velger å avlyse. Vi føler dette er riktig av oss å gjøre, både fordi vi ønsker å forebygge smitte og at vi høyst sansynlig ikke hadde fått lov å holde arrangement av kommunen. Videre så slår vi også tvil rundt hvilket oppmøte vi faktisk hadde fått i disse tider. Det virker som om store deler av befolkningen tar dette på alvor, og er flinke med sosial distansering. Dette er positivt, da kommer vi raskere tilbake til normale tilstander igjen! 

 

Nå har vi også besluttet at vi avlyser våre faste lokallagstreff inntil videre. Vi håper å være på plass igjen så fort det lar seg gjøre, men vi må følge mydighetenes anbefalinger og pålegg. 

 

Så vår oppfordring til medlemmene i lokallaget er å bruke denne tiden godt! Ta gjerne en ekstra tur ut i garasjen å se om det er noe å fikse på bilene deres :) Hold gjerne kontakten med hverandre gjennom messenger-chat'en vår, gruppe-snap'en vår eller lignende! Er det noen av dere som ikke er i noen av disse, og ønsker å bli med, gi meg en lyd så legger vi deg til :D 

 

See you on the other side! :D (Forhåpentligvis så snart som mulig!)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er det noen kalender/oppsett med alt av treff på med dato? Isåfall burde man hatt det, evt. at hvert lokallag laget en selv. Mulig det er jeg som ikke kan å lete også...heh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.