Er det noen som vil få liv i Telemark lokallag igjen?

Recommended Posts

Hei alle sammen i Telemark :D

 

Vi er på jakt etter noen som ønsker å ta opp igjen, og etablere ett lokallagsstyre i Telemark :) Vi er i utgangspunktet på jakt etter følgende:

 

·         Lokallagsleder (minst ett år av gangen)

·         Styremedlem/Kasserer (minst to år av gangen)

·         Styremedlem/Materialforvalter (minst to år av gangen)

·         Ett eller flere styremedlemmer (minst to år av gangen)

 

Det kan selvsagt være vanskelig å finne folk nok til å dekke alle disse rollene, noen lokallag har gjort det sånn at en person har flere roller. Det viktigste er at du ønsker å bidra til å skape aktivitet og blest rundt klubbmiljøet på ett lokalt nivå :D Det å sitte i lokallagsstyre er ikke noe stor jobb, og blir som regel enklere dersom man er flere om det :) Jeg har selv sittet som lokallagsleder i Haugesund, og har erfart at det ikke var litt skummelt en gang! :P Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe som høres moro ut! Dere kan nå meg her på forumet (jeg er inne flere ganger til dagen!), på PM, på e-post eller på telefon :) Vel, på Messenger også sikkert, hvis du vil det ;) 

 

Mhv,

Magnus Johannessen Lie

Lokallagskontakt 

VACN Hovedstyre

e: magnus@vacn.no tel: 949 86 229

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tenkte å legge inn en liten beskrivelse av hva det er vi leter etter nå :) Vi ser i utgangspunktet etter en eller flere som har et ønske om å få liv i klubben igjen på lokalt nivå. Med det mener jeg noe så enkelt som at det er noen som påtar seg "ansvaret" med å opprette en forumtråd og invitere til lokallagstreff en gang i måneden for eksempel.

Ett lokallagstreff er jo ikke noe mer enn at man møtes på en plass på en gitt dag og snakker med de som møter opp ;)  Jeg tenker at det er der det må gjøres noe først, så får det bli til noe mer dersom det er nok engasjement rundt det. Jeg håper, og tror, at det er en del medlemmer som bor i området som gjerne kunne ha tenkt seg å møtes på en parkeringsplass å sparke litt dekk og prate bil ;) 

 

Klarer noen det, så er mye av "jobben" allerede gjort! ;) Jeg skulle gjerne ha gjort det for dere, men i og med at jeg bor i Haugesund, så er det begrensa hva jeg innehar av lokalkunnskaper i Telemark :P 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump'er denne litt :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi trenger ildsjeler... Klubben er avhengig av lokallag!:)

Share this post


Link to post
Share on other sitesVACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.