Invitasjon til høsttur med MBE Vestreviken (2. og 3. oktober 2021)

Anbefalte innlegg

Som lokallag av Mercedes-Benz Entusiastklubb ønsker Vestreviken å invitere dere til å bli med på vår høsttur. Vi ser dette som et forsøk på å samle og forbedre bilentusiasmen i Norge. Ved å samle oss om et arrangement har vi flere tilbud til våre medlemmer og vi lærer hverandre å kjenne, samtidig som vi jobber mindre.

 

Som lokallag av Mercedes-Benz Entusiastklubb ønsker vestre viken å invitere dere til å bli med på vår høsttur. Vi ser dette som et forsøk på å samle og forbedre bilentusiasmen i Norge. Ved å samle oss om et arrangement har vi flere tilbud til våre medlemmer og vi lærer hverandre å kjenne, samtidig som vi jobber mindre.

2.Oktober.
10:00 Vi kjører fra Ravnsborg gård i Asker.
Vi kjører E18 inn til Oslo, og igjennom Oslo til Lillestrøm. Vi velger riksvei 22 til Fetsund og videre på Fylkesvei 170 Når vi kommer til Løken svinger vi til venstre og forbi kirken, i retning Bjørkelangen. Så kommer et svingete og interessant kjøreparti, men på asfalt langs FV170 mot Bjørkelangen derfra kjører vi mot Setskog og Tangen.
Ved Tangen Camping svinger vi til venstre inn på FV21 Vestmarkavegen. Vi følger bare denne veien til Vestmarka, og ankommer Vestmarkavegen 981 og AMP Auto Tuning omtrent 12:00
Her blir vi møtt av Sten Morten Taugbøl et mangeårig medlem av klubben som har stor interesse for bil og tuning. AMP er en av Norges dyktigste på mekanisk innsprøytning og vi skal få en gjennomgang av mekanisk innsprøytning K-Tronic og KE-Tronic.  Systemet Mercedes-Benz og VAG benyttet fra rundt starten på 80 tallet og frem til midten av 90 tallet.
Etter møtet går ferden til et vinterlagringssted, der vi får anledning til å se en del flotte biler og her blir det også en matbit til sultne sjåfører.

16:00 setter vi kursen mot Skaslien gjestgiveri.
Ferden går langs Vestmarkavegen til Skotterud, her velger vi Riksvei 2 mot Kongsvinger.
I Kongsvinger fortsetter vi RV2 langs Glomma nordover mot Roverud, Brandval, Grinder og Kirkenær.
17:00 Vi sjekker inn på Skaslien gjestgiveri.
19:00 Middag i restauranten, herlig kortreist mat fra dyktige kokker som flere ganger er hedret med utmerkelser.
 
3. Oktober
08:00-10:00 Frokost i frokostsalen.
12:00 Utsjekk fra rommene.
12:00 Vi setter kursen mot Magnor Glassverk vi kjører på Fylkesvei 201 over berger på nordsiden av Frysjøen og østsiden av Skasen og omtrent midt på Skasen svinger vi til høyre og inn på Fylkesvei 202. Vi passerer Lundesæter og fortsetter videre sørover. Ved Øyermoen kommer vi inn på E16 og fortsetter denne i retning Austmarka. Etter ca 1,5 timer er vi fremme ved Magnor glassverk.
Her er det muligheter for en matbit, og vandring blant historisk glassblåsning. Dessverre vil de ikke kunne tilby oss omvisning.

 

Påmelding:

Du kan enkelt bare bestille rom når du melder deg på turen. Påmeldingen er i linken nedenfor og det er en for selve turen, og to valgmuligheter for overnatting.
Dog er det bare 18 rom tilgjengelig så det er viktig at de er litt på ballen med å melde seg på.

 

https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=HKDG-HQRP

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.