MK3 Citystromer vurders solgt

Anbefalte innlegg

Her er en artig kuriositet. Orginal MK3 3 dørs E golf. Bilen er 99 modell. I prinsippet konverterte VW en standard golf. De beholdt både girkasse og klutch, og det er ellers lite som tilsier at dette er en E golf foruten manglende eksos. Drift batterier var 16 bly batteri på 6V koblet i serie til en system spenning på 96 volt og en effekt på 17Kw....

 

Kupe varme sørges for via en bensin Webasto som startes separat ved behov. Vifte, regulering av varme etc er som vanlig. Alt orginalt og vel fungerende. All teknikk i bilen fungerer som det skal, lys etc ok. 

 

MEN, der er rust. Begge framskjermer må byttes samt enten bytte kanal eller reparere. Det er hull i forkant ved skjerm. Det er også litt rundt, men det mest alvorlige er på skjermer fremme og kanal..

 

Det er ikke batteri i bilen, men 6V cellene er std industri type og selges ennå. Men det mest riktige her er vel å skaffe en batteripakke fra f.eks en E-golf, Leaf eller lignende, eventuelt å kjøpe løse LIPO/LIFeYPO4 celler og bygge batteri selv. Da halverer en vekten og får mer effekt. Det er flere byggetråder på dette å finne. Siemens inverteren kan omprogrammeres til høyere system spenning etc. Orginal el motor skal kunne ta oppmot 300 volt, så det er god margin til f,eks å øke system spenningen for så og minke strømtrekket.

 

Orginal rekkevidde med bly batterier var oppgitt til ca 80km. 

 

Bilen er Norsk reg og har EL skiltnummer. Bilen er hvit.

 

Jeg har ikke bilder pr nå, den står litt inneklemt. Men vil prøve å få den ut så jeg kan få snappet noen greie bilder. Men ta gjerne kontakt om det er noe en lurer på. Helst via email rwilthil@gmail.com

 

Pris antydning 15 000,-

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.