Golf MK3 citystromer (el) selges

Recommended Posts

Vurderer salg en Citystromer, 99 modell. Dette vil bli en liten klassiker med tanke på utviklingen. VW var ute lenge før MK3 med El bil, men da mer som litt enklere prosjekt. 

 

Pris : 15 000

 

Bilen er teknisk bra, men har endel rust som må hanskes med. Primært er det frem skjermer og kanaler som må byttes. Alt fungerer av elektrisk, Som varme apparat, instrument, lys, osv.

 

Det er ikke drift batteri i bilen, disse er tatt ut og kastet. Orginal er dette 6V bly celler på 180 Ampere (17kw). 16 stk fordelt i to batteri kasser (foran-bak). Det er fullt mulig å kjøpe slike, de er mye brukt i blant annet truck. Rekkevidde med slike skal være rundt 80km.

 

Men det fornuftige er å bytte til Lithium selvsagt. F.eks å bygge om et fra nyere El golf, Leaf etc. Da halverer en vekta og dobler nesten effekten.

 

Bilen har helt vanlig girkasse med clutch. Webasto til varme (orginal) med påfylling som på en std bil.

 

System spenning er 96 volt, men både inverter og motor kan ta opptil 300 volt. Da må en evt programmere inverter.

 

Jeg har elendig med bilder, bilen er hvit. Men ved interesse, så finner jeg ut av det. Den står bare litt innpakket i garasjen.🙂

 

Share this post


Link to post
Share on other sitesVACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.