Nordmøre: Lokallagsmøte 2/4-06

Anbefalte innlegg

Har noen møtereferat?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Referat? : rolleyes Nei, det tviler jeg på...Såvidt meg bekjent, så har det vel aldri vært rutine å skrive referat hos oss fordi om en del av medlemmene i Nordmøre lokallag møtes en ettermiddag/kveld for å "diskutere" bil og mye annet. Det har blitt skrevet notater/"referat" hvis det har vært noe ekstraordinært som har blitt tatt opp.

Vil bemerke at det vi kaller lokallagsmøte ikke er noe "høytidelig møte", men mer som en sammenkomst hvor medlemmene kan drikke kaffe/brus (eller hva det nå enn måtte være) og snakke om løst og fast ;) Ingen har møteplikt, men alle er velkomne! :)

Eventuelt kan det hende at enkeltpersoner og/eller styret har informasjon å meddele de andre medlemmene. Noe det forøvrig var svært lite av denne gangen. De personer som har fått delegert sine oppgaver rundt VACN Nordvest 2006 jobber videre med disse, og vi avventer også noe informasjon rundt dette.

Ellers ble det snakket om noe replica-bygg på Frei, bilstereo og bilprosjektene våre forøvrig. Kaffe'n var god, og det ble litt fliring iløpet av kvelden :)

 

Som nevnt innledningsvis, så vil det nok gjerne bli skrevet det man kan kalle "referat" hvis det blir tatt opp noe ekstraordinært. Men de månedlige "møtene" våre er kun en sosial sammenkomst (hvor man i samme anledning har mulighet til å ta opp diverse), hvor man kan prate om løst og fast, hilse på og bli kjent med andre medlemmer etc...Når det blir varmere i været (kanskje allerede til neste måned) satser vi på å kunne møtes utendørs, hvor vi da også får muligheten til å se på/vise fram bilene, hva som er gjort med de osv osv...

Det er stadig nye ansikt som dukker opp, også denne gangen var det et nytt ansikt tilstede :) Foruten det var det mye av den "vanlige" gjengen som var der, jevnt over bruker vi vel å ligge på +/- 10stk.

 

Øystein, noe mer du ønsker å vite?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nei, men greit å få info for de som ikke har mulighet til å møte opp. -Hvis det er noe viktig som står på agendaen da..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Selvfølgelig, det har jeg full forståelse for :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.