Ålesund: Overnatting på Våler

Anbefalte innlegg

Noen som har lest dette,og kunne tenke seg og stille som vakt/ansvarlig fra lokallaget vårt? Sakset fra: http://forum.vwaudi-club.no/showthread.php?t=41635fra :

 

Oppførsel og konsekvenser

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Hallo folkens!

Jeg skulle absolutt ønske det samme som dere, at vi kunne være på banen hele tida, men det er faktisk medlemmer og medbrakte "kamerater" som er hovedårsaken til at styret velger andre alternativer med eller uten tvang.

 

Hvis dere ser på budsjettet som er satt opp (tilsendt i f m årsmøtet), ser dere at klubben i utgangspunktet "spanderer" kr 100.000,- (Inntekt 60.000,- og utgift 160.000,-) på dette arrangementet, nesten like mye som går til lokallagsstøtte i 2006 (130.000,-). Skal vi i tillegg betale vakter og/eller reparasjonskostnader grunnet idiotisk oppførsel og hærverk, vel så er det få alternativ egentlig.

 

Hadde vi vært LITT flinkere til å passe på hverandre, selv om det er noen promiller innabords, så ville ikke denne diskusjonen vært her. Så enkelt er det. Hittil har INGEN meldt seg som "politi/ordensvern", dels fordi alle skal oppføre seg etter eget hode og f... i konsekvensene, ja går dette ut over ALLE.

 

Klubbaktivitet er et kollektivt arbeid der vi som arbeider for fellesskapet er DRITA LEI å måtte rydde opp og godsnakke med folk som hjelper oss med arrangementet i etterkant. Vi får ekstra bøter for ødeleggelser og bråk ut over natta enten det er på baneområdet, på campingplasser eller andre steder. Det er rett og slett svært lite morsomt. Vi må også leie inn ekstrapersonale som skal rydde opp på plassen der vi ferdes, til tross for at det er satt ut søppelkasser for hver 30 m. Vi slipper ned søppel, akkurat der vi står og går, og dette medfører ekstrautgifter for alle.

 

Dersom vi var litt flinkere til å oppføre oss, plukke opp litt osv, ville vi hatt det langt hyggeligere på ALLE måter. Her er det ikke KUN snakk om 50 cent, men tusenvis av kroner, desverre.

 

Dersom èn person fra hvert lokallag kunne si at de tok ansvar for "sine", ville situasjonen straks bli langt lysere både trivselsmessig og økonomisk. En tilbakemelding til lokallagsansvarlig snarest bør kunne bedre situasjonen betraktelig. Takk for at du gadd å lese til slutte. Hilsen

__________________

John K

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen problem:) jeg kan være ansvarlig jeg..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.